Livet just nu

Jag har precis kommit hem från frisören. Så skönt att få utväxten blekt. Vi satte även in en toning för att få håret en nyans kallare. Dock har min färg hållt sig så fin och kall sedan senaste besöket, trots att det är vinter, kallt och grått. Jag tackar Balmains hårprodukter för det. Använder Balmain schampo, balsam, leave in conditioner och spray. Så fantastiska produkter som verkligen gör skillnad, samt luktar så gott. Tycker man det är för dyrt att köra på hela serien så rekommenderar jag verkligen deras leave in conditioner. Fungerar på alla hårtyper, och gör håret så fint och lent.

Nu håller jag på och städar här hemma. Min man tog en löprunda. Själv gick jag till och från frisören, vilket är totalt 1,5h promenad, så jag kände inte för att haka på. Bilbatteriet krånglar och jag vill inte bli stående någonstans, så då går jag hellre haha.

Det är ju 2020, så självklart ska man öppna köksskåpet så att favoritugnsformen faller ut och går i tusen bitar... Det här hände igår och det är så ledsamt.

I torsdags gjorde jag den godaste vitkålsfräsen. Det är stekt kyckling, riven vitkål, rivna morötter, paprika och green beans tillsammans med lite färskpressad citron, soya och chiliflakes. Så lätt att göra, så gott, och dessutom nyttigt.

Och på Londonsvenskars jullotteri för ett par veckor sedan, vann jag en platta öl och en flaska gin, men jag fick hem hela tre(!) plattor Pistonhead häromdagen och ingen gin... Jag förstår inte? Har inte fått någon respons på om det blev fel heller, så dessa lådor står just nu i hallen och bara väntar. Min mans blick varje gång han går förbi dessa...😂

Och till sist så fyllde min fina mamma år igår. Jag köpte en väska till henne och skickade den till henne för en månad sedan, och igår kväll videosamtalade vi på whatsapp medan vi drack glögg. Så mysigt! Jag ser fram emot att träffa mamma och pappa om en vecka. Håller tummarna att det blir så i alla fall.

Gillar