Lite mer info om min brudklänning

Storlek? - 36, men sedan får jag den ju skräddarsydd så den passar mina exakta mått. Jag brukar oftast köpa 36 på underdelar, men 34 på toppar för att de ska sitta riktigt bra. Sedan var ju de klänningar jag provade alldeles för långa (gjorda för 175cm och jag är 162cm), så längden kommer ju också att ändras efter mina exakta mått.

Märke? - ByMalina.

Kostar? - Ca 11,500kr.

Klänning eller two-piece? – Det är en two-piece med separat topp och kjol. Så får man visa magen lite!

Vit eller crèmefärgad? – Jag provade både vita och crèmefärgade klänningar, men min kommer vara vit. Det tycker jag är snyggast.

Spets eller silke? – Definitivt spets! Jag älskar spets! Fanns 10 olika spetsar att välja på och den jag valde var det stora rosor på. Så fint, blev kär direkt.

Lång/kort eller ingen ärm? – Toppen kommer ha en kort ärm.

Klänningen på bilden är inte min, bara ett exempel av de jag provade hos ByMalina..

Vadderade eller inte vadderade kupor? – Toppen kommer ha vadderade kupor så jag inte behöver ha någon behå på mig under, liknande klänningen på bilden.

Lång eller kort kjol? – Långkjol. Men jag kanske byter om till kortkjol under festens gång.

Släp eller inget släp? – Inget släp. Släp är inte jag.

Dragkedja eller knappar? – Jag valde faktiskt dragkedjor på både toppen och kjolen så att de matchar. Tyckte det var finare och mer subtilt.

Spara eller sälja efter bröllopet? – Definitivt spara! Jag ska använda toppen till shorts och andra kjolar. Även kjolen kommer nog kunna användas igen.

Gillar

Kommentarer