Linda Ambler starter pack

I min favoritpodcast Welcome To The OC, Bitches, pratade de i senaste avsnittet om Seth Cohen's starter pack - en julklapp som han gav bort med lite musik, filmer och böcker som han själv gillar. Ett starter pack till att bli lite mer som honom helt enkelt. Det gav mig inspirationen till att skriva ner en rolig lista på vad som skulle finnas i min egna lilla "Linda starter pack." Här kommer den 😂 :

Lypsyl (Pearl Shine). Jag är väldigt lypsylberoende, vilket man genast lägger märke till om man tillbringar mer än en timme tillsammans med mig... Så ingenting är mer "mig" än lypsyl, och jag kommer alltid undra över hur vissa klarar av att gå runt i flera dagar utan något på läpparna.

Ett par officiella Wimbledon-tennisbollar, eftersom jag älskar att spela tennis.

När det kommer till musik, packar jag ner en CD med Andrew Belle, en annan med Keane, och en tredje med Avicii. Jag gillar att lyssna på rock blandat med house.

Den senaste utgåvan/utlaga av Architectural Digest, helst i tidningsformat. Arkitektur och inredning är det jag arbetar med, och något jag verkligen gillar att spendera tid på.

Jag äter väldigt mycket svamp, jag gillar att använda det i matlagning, och det är sååå gott. Så champinjoner eller kantareller måste med här, hur random det än kanske låter.

Jag slänger också i några påsar av Twinings grönt te, för det är min favoritdryck. Dricker gärna en kopp om dagen. Vi tar med en coca cola på glasflaska också - my guilty pleasure.

En Michael Kors-väska och ett par Michael Kors-skor är två andra viktiga prylar i min "Linda starter pack." Michael Kors är min absoluta favoritdesigner, och jag tycker det är väldigt viktigt med kvalité på väskor och skor. Jag skulle nog kunna gå runt i vilken trasa som helst bara jag hade ett par snygga skor och en fin väska till.

The Great Gatsby - både boken och filmerna (varför inte både orginalversionen och den nya med Leo DiCaprio).

En planeringskalender. Jag älskar att planera, ha mycket att se fram emot, men också att få mycket gjort. Checka av en massa punkter på en att-göra lista gör mig glad haha.

Det måste finnas en liten klocka i min starter pack. Jag håller alltid tider - det finns inget mer respektlöst i min värld, än att alltid vara sen.

En tjock och fluffig fleecefilt, måste med i min starter pack, då jag ofta är kall och fryser. Oj vad jag har mått så bra på senaste tiden när det varit 30 grader ute. Har nästan glömt bort hur kall jag annars alltid är.

Alla säsonger av The OC på DVD. Jag kan alla avsnitten utantill, typ, och de är fortfarande lika bra och roliga! För att släppa ut mitt inre OC-fan, så köpte jag dessutom för några veckor sedan en Harbor sweatshirt, som jag nu är såå rädd om. Ja, jag älskar och har alltid älskat The OC.

Så där! Min starter pack får alltså bestå av lypsyl, Michael Kors-väska och skor, den senaste utlagan av Architectural Digest, CD-skivor med Andrew Belle, Keane och Avicii, en fleecefilt, champinjoner, grönt te och coca cola, The Great Gatsby både som bok och film, ett par officiella Wimbledon-tennisbollar, en planeringskalender, en klocka och alla säsonger av The OC på DVD.

Gillar