Life is good

10 dagar, 10 lyckliga vardagsbilder.

Dag 1 - Måndag den 8 februari - Jag väntar på ett möte. Snön/isen ligger kvar på marken, samtidigt som det snöar lite fint. Utsikten från min arbetsplats vid middagsbordet är så ljus, vacker och vintrig. Vilken härlig måndag!

Dag 2 - Tisdag den 9 februari - Marsvinen sprang fram och tillbaka på golvet, runt mina fötter och skrek när jag jobbade... Så jag kom på den briljanta idén att bygga en liten koja på vardagsrumsgolvet. Det blev väldigt lyckat! De tyckte det var varmt och mysigt där inne, och sov där under i flera timmar.

Dag 3 - Onsdag 10 februari - Efter en kvällspromenad i snö och kyla, så blev jag riktigt sugen på en glass. Normalt? Nej. Men glassen gjorde mig glad.

Dag 4 - Torsdag 11 februari - Jag förbereder mig för ett möte igen, iklädd min favorittröja med colourblocks. Det var en väldigt hektiskt dag på jobbet, men i denna vardagen uppskattar jag mycket jobb och korta deadlines. Vad annars ska jag hitte påe liksom.

Dag 5 - Fredag 12 februari - Vi åt kycklingburgare i brioche bun med chunky chips och grönsaker för att fira in helgen. Gött!

Dag 6 - Lördag 13 februari - Vi har haft minusgrader i en vecka nu (så ovanligt!) och den gröna dammen har fryst. Min man tycker det är superkul, och jag tycker det är kul att titta på honom bete sig som en 3-åring.

Dag 7 - Söndag 14 februari - Alla Hjärtans Dag och jag fick en superfin klocka från Michael Kors!

Dag 8 - Måndag 15 februari - Jag gillar måndagmorgnar. Att äta en god frukost samtidigt som jag går igenom mina mejl och lägger upp en jobbplan för den kommande veckan.

Dag 9 - Tisdag 16 februari - Min man håller till i vårt gästrum/förvaringsrum/kontor medan jag jobbar på mitt kontor på nedervåningen. På lunchen hängde jag där inne med honom. Det är lite stökigt, men det slår mig alltid att det är väldigt mysigt där uppe ändå.

Dag 10 - Onsdag 17 februari - Min underbara man är det absolut lyckligaste i min vardag.

Gillar

Kommentarer