Let's go

Fick genast Chris Brown på hjärnan när jag skrev ner den titeln. “It’s not about where you’ve been, it’s about where you’re goingggg… Let’s go!”

Nu är det snart slut på veckan, och jag ser fram emot att lämna det här regniga landet bakom mig ett tag. Augusti väntas bli den blötaste månaden någonsin här i England, så jag beger mig gärna till Frankrike och Österrike istället.

Min jobbvecka har varit bra; jag har avslutat ett projekt (shoppingcentret i Ashford International), och påbörjat ett annat med KPMG. Annars har min vecka inte varit supertrevlig. Förutom att jag fick nässelfeber i måndags, som jag tror berodde på en hormonell obalans, vaknade jag även kl 3 imorse av världens mensvärk. Jag drömde att jag var hos mormor (morfar var också där…), och att hon tvingade mig att bära en stor glasskål på huvudet. Det gjorde ont, jag blev yr, och när jag sedan vaknade stannade smärtan kvar. Den kom från magen. I 30 minuter försökte jag andas mig igenom den, innan jag tvingades förflytta mig till toaletten och spy ett tag. Min man kom upp och gav mig ett glas vatten, och värmde min vetekudde. Han är så fin – han förstod direkt varför jag mådde dåligt.

Nu ska jag fortsätta beta mig igenom dagens jobb innan jag ska hem, packa det sista, och sedan åååker vi mot Antibes!

Gillar

Kommentarer