Leatherhead vs Carshalton

Nyårsdagen började med att jag och min man serverade engelsk frukost till alla. Bacon, ägg, hash browns (potatisrösti), bönor, toast, ostar... En riktig pangfrukost helt enkelt.

Vi tog sedan en långpromenad till ett par parker här i närheten av där vi bor, innan vi lite senare begav oss till Leatherhead (mitt ute i Surreys landsbygd) för att se på fotboll. Ingen nyårsdag utan fotboll!

Vårt lokala fotbollslag - Carshalton - hade bortamatch, och vi alla tyckte det var spännande att åka på en bortamatch. Att få se en annan arena i samma liga. Den var inte alls lika fin som Carshaltons, och vi frös nästan ihjäl under matchen, men...

Jag har allvarligt inte varit så kall på väldigt länge. Fötterna domnade bort och kylan kröp in under skinnet så det kändes som om jag aldrig skulle bli varm igen. Det tog tre dagar för mig att sluta frysa, jag överdriver inte. Det var en spännande match, men nästa gång vill jag stå i sol och värme, tack. Tyvärr förlorade också Carshalton med 2-1.

Efter matchen åkte vi hem (värmen i bilen just då är nog det bästa jag upplevt under 2020 hittills!!) och lite senare gick vi till en av Londons bästa pubar. Jag vet inte hur många år som The Hope har fått en utmärkelse att vara en av Londons bästa, men i alla fall så länge jag bott i det här området. Ölen där inne är så god att till och med jag, som inte ens gillar öl, alltid vill dricka en där! De har väldigt många roliga och annorlunda sorter, och det är just urvalet de alltid vinner priser för.

Det blev en härlig sista kväll med gänget. Först puben, och sedan köpte vi med oss kebab hem som vi åt framför Premier League-fotbollen på TV. Jag ville inte att kvällen skulle ta slut, för jag ville inte att min familj skulle åka hem igen. Älskar att ha dem här. Älskar allt med det här årets jul och nyår. Det har varit fantastiskt att tillbringa så mycket tid med alla nära och kära. ❤️

God fortsättning på 2020!

Gillar

Kommentarer