Lavender Fields

Läs vilken lista som helst om vilka attraktioner/sevärdigheter du borde besöka i Surrey, och Mayfield Lavender Fields finns garanterat med. Igår kväll åkte vi dit.

Vi bor så himla nära (mitt företag har till och med dagar då vi arbetar med välgörenhet i stallet rakt över gatan), och vi har åkt förbi där hur många gånger som helst utan att stanna. Men igår stannade vi.

Jag tror inte jag förstod innan hur känt det här Lavendelfältet är. När man bor i zon 5 är man inte så van att se turister här, men på fältet var det fullt av kineser, amerikaner, tyskar… Och så vi. Det var verkligen ovanligt mycket folk för att vara så sent på dagen och så långt ifrån Londons kärna.

Finare och större Lavendelfält får man leta efter. I ett väldigt torrt England var det vackert att se lite grönska.

Vad jag gillar att bo mer på landsbygden än mitt i centrala London. Tror det har mycket att göra med att jag är uppväxt i en svensk småstad. Centrala London är underbart, men jag behöver samtidigt ett lugn runt omkring mig för att må riktigt bra. Nu bor vi en halvtimme ifrån centrala London och 10 minuter (med bil) ifrån landsbygden. Perfekt.

Vi tog ganska många bilder ute på lavendelfältet, som riktiga turister. Sedan åkte vi hem och åt middag.

Nu är det äntligen fredag och min mans sista arbetsdag. Jag har ett par dagar kvar innan vi reser bort igen. Jag ä​r så taggad på allt<3

Gillar