Last few days

Jag och min man fick den där härliga, lugna helgen tillsammans som vi båda önskade. Med undantag av att vi handlade mat för veckan, köpte kebab, växlade lite pund till euro, samt tog en promenad, så lämnade vi inte huset.
Chelsea mötte Manchester United i lördags, så det var lite extra spännande eftersom jag är ett Chelseafan och min man ett Manchester United fan. Resultatet blev 2-2. Kanske bäst så, vi båda är ju såna envisa vinnarskallar 😉
Efter att min bror tjatat på mig att skaffa ett imdb konto, gjorde jag det, och har betygsatt lite filmer och serier som jag nyligen sett och tycker om. Några 10 poängare enligt mig är The Haunting of Hill House, The Great Gatsby, The Notebook, The Lying Game, Blue Planet 2 och Come Fly With Me.
Marsvinsgos har det också varit gott om. Så härligt att ha dessa två hos mig när jag nu är ensam i fyra dagar. Vet inte när jag senast bodde själv så länge, men dessa två välkomnar mig i alla fall efter jobbet och gör kvällarna lite mindre tysta.
Det blev ett par promenader med min man i solskenet. Jag kan inte slita mig från mina nya byxor. De är perfekta på jobbet, perfekta hemma, perfekta hela tiden. Vill aldrig ta av mig dem! Så ja, det blev en perfekt helg, med undantaget av att min farmors papegoja dog igår. Han mådde dåligt förra veckan när jag såg honom. Andades konstigt och hade en knöl på ryggen. Tyvärr dog han en dag innan det planerade veterinärbesöket, och de tror det var cancer... Så sorligt. Han blev 26 år (var endast 6 månader yngre än mig) och var riktigt speciell. Rest in peace little buddy 😢❤

Gillar