Läser gamla inlägg

En utav mina favoritsysslor när jag behöver lite vardaglig pepp/motivation, är att läsa igenom gamla blogginlägg. Den här bloggen har jag haft i över 4 år, men när jag pratar om gamla inlägg så menar jag verkligen gaaamla. Från en gammal blogg. Det är så roligt att påminnas om hur livet var då.

Det här inlägget var skrivet i april 2009, och det tar mig verkligen tillbaka till gymnasietiden. En tid som för mig betydde oerhört mycket plugg, men på ett bra sätt. Det gav mig så mycket kunskap och framgång.

Har funderat över om jag ska importera den gamla bloggen hit (det är trots allt 6 år av anteckningar mellan 2008 och 2013), men har bestämt mig för att inte göra det. Min attityd var ganska hård på den tiden (märker jag när jag läser igenom gamla inlägg). Många inlägg hoppar också väldigt mycket från det ena till det andra, och det är svårt att förstå sammanhanget, även för mig som var där och levde livet bakom skärmen. Dessutom nämner jag verkligen allt och alla vid fullständiga namn och platser. I den här bloggen har jag valt att inte ens nämna min mans namn, fastän nog alla vet vem han är vid det här lagret.

Något jag är väldigt stolt över, är gymnasietiden och hur hårt jag jobbade fastän jag var så ung. Jag såg det verkligen som mitt jobb och förstod att det var början på min karriär, fastän jag bara var 16 år gammal, och det var obetalt, liksom. När jag läser gamla inlägg så blir jag stolt över drivet jag alltid haft, viljan att gå min egna väg, samt motivationen att konstant förbättra mig själv. Det märks ju på sättet jag skriver, att jag var väldigt ung och oerfaren. Men samtidigt är det fortfarande väldigt mycket jag. Det är så kul att läsa igenom gamla inlägg, för man kommer verkligen inte ihåg allt.

Gillar

Kommentarer