Lansdown Grove Hotel

I torsdags efter jobbet, hoppade vi in i bilen och körde till Bath i Somerset! Jag fick en hotellövernattning (2 nätter) + middag av min man i årspresent. Inte dåligt alls!

Jag såg till att packa ett par blommiga outfits till vårt frukt & blomsterbröllopsfirande.

Vi hamnade på Lansdown Grove Hotel. Igen, så är min man verkligen bäst på att boka hotell. Det var så mysigt, så fint, frukosten var GUDOMLIG, och åh vad jag trivdes här.

Vårt rum påminde lite om rummen på Wirsbo Herrgård, där vi gifte oss för fyra år sedan. Det var verkligen en lyxig herrgårdskänsla som genomsyrade hela hotellet. Mycket gammalt möter modernt.

Vårt rum hade en liten trapp upp till badrummet. Bara det, var en supercharmig detalj tyckte jag.

Badrummet var det som påminde mest om Wirsbo herrgård. Vitt, stort och fräscht med gröna detaljer vid handfatet. Jag skulle verkligen kunna tänka mig ett grönt och vitt badrum i framtiden. Kanske i ett framtida hus.

Frukosten ingick i vår bokning, och den var så lyxig. Det var ingen bufféfrukost, utan man satte sig ner och fick beställa drycker, en kall frukosträtt och en varm frukosträtt från en meny. Inte vilken meny som helst heller, utan det fanns över tjugo alternativ, och det var så svårt att välja!

Här drack vi cappuccinos (min decaf som vanligt), och åt en fruktbricka, samt granola med grekisk yoghurt och bär. Vi firade ju frukt & blomsterbröllop, så vi såg till att inte snåla med frukten.

Och jag beställde in min favorit: eggs florentine, medan min man åt eggs royale (med lax istället för spenat). Mmm en superbra start på dagen! Nu ska vi faktiskt checka ut härifrån (vill inte 😪).

Gillar