Långsamt

Ibland går dagarna oerhört sakta när semestern är nära… Jag längtar till Sverige och Sardinien nu, och vill verkligen att det händer saker. Men just nu är det bara jobb på schemat. Jag ska inte klaga. Jag har redan varit till Sverige en gång, samt New York, och njutit av en underbar sommervärme de senaste veckorna, men såklart vill man alltid mer.

Jag drömmer om en 2-veckors smekmånad nästa år till ett 5-stjärnigt hotell i Costa Rica. Jag vill även ta en lyxig euro road trip till Cannes, Monaco, Milano, Geneva, Munchen, Wien etc nästa sommar... Samtidigt vill både jag och min man renovera köket. Vad kostar ett kök? Mellan 70-130,000kr?

Ibland har jag alldeles för många drömmar på en och samma gång. Jag får inte glömma bort att vi precis gift oss och köpt lägenhet, och att vi därför inte har lika mycket cash som vi hade förra året vid den här tidpunkten. Jag skulle fortfarande ha råd med allt det där jag vill göra nästa år, men då skulle jag också hamna under min panikgräns för mitt sparande. Inte värt det. Ibland måste man skynda livet lite långsammare.

Dags att därför återgå till jobbet och nuet istället. Vi har precis gjort Myers personlighetstest, och som alla andra gånger jag gjort testet blev jag en Arkitekt. En konstig och paradoxal kombination av en drömmande realist som alltid ska vara strategisk och planerande. Det stämmer så bra. Roligt att jag håller på med arkitektritningar resten av dagen också. Jag befinner mig tydligen i mitt esse.

Här kommer en påminnelse till mig själv att njuta av livet där jag jag är just idag.

Gillar