Lanes of London

I lördags blev det andra besöket på Winter Wonderland för det här året, men först träffade vi några vänner för lunch på Lanes of London i Mayfair. Lanes of London är en hotellrestaurang precis bredvid Marble Arch Station, och stället verkligen andades Mayfair-lyx. Det var riktigt mysigt.
Om jag var i London på semester, och inte bodde här sedan tidigare, skulle jag definitivt boka ett rum på det här hotellet! Ingen aning om vad det kan kosta, men lunchen var inte speciellt dyr. Mellan 10-20 pund för en rätt. Det var dessutom riktigt gott. Jag beställde deras kycklinghamburgare med baby spenat och avokado (avokadon won me over). En supergod lunch som samtidigt inte kändes alltför onyttigt (jä​mfö​rt med andra hamburgare). Till maten drack jag ett glas prosecco.
Vi hade en supertrevlig lunch och jag vill verkligen tillbaka till Lanes of London! Kanske nästa gång för Afternoon Tea eller Sunday Roast. Det fanns verkligen mycket gott att välja bland, och priserna var inte förfärliga för att vara Mayfair. Mer perfekt läge i London kan man ju dessutom inte hitta, med Hyde Park precis rakt över gatan. Deras toaletter var nog förresten bland de häftigaste jag sett. Varje toalettbås var stort som mitt sovrom, och här hade de minsann inga elektriska handtorkar, utan man fick sin egna ihoprullade handduk att torka handera på. Lyx, lyx, lyx!! Mysiga juldekorationer hade de också. Tycker det är svårt att fatta att det är jul om mindre än en vecka! Men det ska bli så härligt.

Efter lunchen begav vi oss sedan till Winter Wonderland i Hyde Park, precis rakt över gatan. Där träffade vi några fler vänner och gick till öltältet i Bavarian Village. Lite déjà vu där då vi var där för ett par veckor sedan, men den här gången lyckades vi få ett bord precis framför scenen. Det tog inte lång tid att förstå varför precis det bordet hade stått tomt..; det var precis framför fläktarna som blåste in varmluft i tältet. Det var sååå varmt!! Ganska skönt att inte behöva frysa men fyy vad varmt det var. Även för mig som alltid är kall. Det påminde liksom om när vi solade på solsängarna i Palma i september, fast vi var fullt påklädda…. Vi hade i alla fall 3 roliga (och varma) timmar där med mycket alkohol och Secret Santa. Sedan var det bara att åka hem när vi blev utkickade från tältet, och fortsätta packa ur lägenheten.

Bra lördag! Och roligt att träffa så många från universitetet igen. Det är som att ingen tid har passerat sedan vi var där i Portsmouth alla tillsammans, fastän det är 3 år för vissa och 4 för andra. Tiden går fort ibland.

Gillar

Kommentarer