Lancing

Jag och min man har haft ett par fantastiska dagar. Vi åkte på en mini-semester till Brighton och Portsmouth, och lyckades träffa in de första dagarna av riktig SOMMAR. Det kändes som om vi var vid medelhavet där ett tag.

Vår resa började med att vi körde ner till Lancing för att sola lite, och äta en brunch på stranden som vi tog med oss hemifrån. Vi hade lite panini-bröd kvar hemma, samt oliver, jordgubbar och potatissallad som inte skulle klara sig i kylen tills vi kom hem, så det var perfekt att slänga ihop en liten picknick där på morgonen och ta med sig.

Förutom en busig pudelvalp som kom fram och stolt snodde mina strumpor, så var vi helt själva på den här delen av stranden. Det var så vackert, och så härligt att äntligen få SOLA och njuta av VÄRMEN.

Både jag och min man har bestämt oss för att vi måste ta oss ner hit till Lancing igen i sommar, när vädret är så här fint och vi bara känner för att sola och bada. Det är faktiskt bara en timmes bilresa från där vi bor, samt väldigt folktomt i jämförelse med andra platser.

Så vackert med en blå himmel och ett blått hav. Vi stannade här i två timmar innan vi åkte vidare till Brighton och kunde checka in på vårt hotell.

Gillar

Kommentarer