Läderbröllop

Åh, vilken dag det varit på kontoret. Har haft möte i 6h, men det känns så bra att äntligen få avsluta ett projekt som jag jobbat på i flera år nu. Det är verkligen dags att släppa taget. Men - det jag ville skriva om var att det var min och min mans bröllopsdag igår, och vi firade läderbröllop med att ge varandra presenter utav, just, läder.

Jag fick den snyggaste skinnjackan från Mango!! Min man har varit så duktig som valt ut den här till mig (jag har vetat om att jag skulle få en skinnjacka ett tag, men inte vilken modell eller vilket märke). Att han valt ut den har själv, och att den är så jäkla snygg och passar mig perfekt... Han kan ju inte få annat än 10 guldstjärnor av 10 möjliga. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Det var svårare att hitta på en passande present till min man. Han har ju allt det vanliga redan - en plånbok, klocka, bälten... Så jag bestämde mig för att köpa förvaringslådor till honom, med ett fint läderhandtag. Han fick dessutom bygga ihop de själv, vilket han tyckte var roligt haha.

Trivs så bra i min skinnjacka redan! Kommer definitivt använda den flitigt nu i höst. Min gula tröja är förresten från Tommy Hilfiger, och mina glasögon från Givenchy. Det var många som frågade när jag visade den här bilden igår.

Den minsta lådan kommer vi använda som en memory box. Där man kan förvara biljetter, kort, en sten jag stal från en strand på Cornwall 😎 och allt krimskrams som bär på roliga minnen från vårt 8-åriga förhållande och 3-åriga äktenskap. De andra kommer min man använda till förvaring i hans garderob. Han har ju faktiskt en större garderob än mig (inte många fruar som går med på det, men jag är ju också one of a kind and amazing 😉

Gillar