La Familia

Ännu en helg har flygit förbi utan att jag knappt vetat vad jag gjort/hunnit med. Jo, det blev lite tennis, fotboll, ta promenader, njuta av solen och troligtvis det sista av sommarvärmen igår. Ansiktsbehandling, storhandla mat, städa, klippa marsvinens klor, busa med marsvinen och äta god mat.
I lördags kväll firade vi min svärmors födelsedag på restaurangen La Familia i Ewell. En väldigt trevlig tapasrestaurang. Jag drack endast vatten, och kunde inte mått bättre. Ska jag vara helt ärlig, så har inte vin eller alkohol generellt lockat mig på ett tag nu. Och jag blir hela tiden bättre på att lyssna på mig själv och min kropp. Är jag inte sugen på vin så dricker jag helt enkelt inte vin.
Jag tycker om restaurangens inredning. Jag och min man hämtade upp hans mormor, och eftersom hon inte kan gå så bra, släppte min man av oss precis utanför och åkte sedan och parkerade bilen. Jag och hans mormor gick in, och jag blev förvånad över att vi var de första där. På hela restaurangen. Det blev betydligt livligare under kvällens gång. Så livligt att det var svårt att höra varandra där på slutet. Men det var en trevlig middag. Nu ser jag fram emot en till arbetsvecka!

Gillar

Kommentarer