La Banca

Jag tänker inte sluta kategorisera mina restaurangbesök som Resor & Upplevelser - att gå på restaurang just nu är den största, bästa upplevelsen som 2021 har kommit med!

I fredags firade vi min mans födelsedag med svärfamiljen på en italiensk restaurang här i närheten, som heter La Banca. Jag måste säga att det var den bästa italienska restauurangen jag besökt inom gångavstånd till vårt hus. Jag vill redan tillbaka!

Lyx, lyx, lyx att få sitta inne i värmen, omringad av fin inredning och äta god mat tillsammans med fem andra personer. Till förätt blev det burrata på bröd med en mosad aubergineblandning och pinjenötter, som var jättegod. Blev inspirerad till att göra den själv någon dag.

Till huvudrätt blev det en fräsch ceasarsallad. Jag kan inte vara den enda som saknat att gå på restaurang och beställa in en god SALLAD. Det blir aldrig lika gott när man gör en egen.

Och till efterrätt valde jag min go-to efterrätt chokladbrownie med vaniljglass. Jag är ju ingen person som gillar sötsaker egentligen, men om jag måste äta efterrätt så väljer jag alltid choklad.

Gillar

Kommentarer