Kourtney bor i mitt drömhus

Eftersom jag arbetar med arkitektur och inredning, kanske det inte är så konstigt att jag (för länge sedan) skissat upp en planritning på mitt drömhus. Ända sedan jag var ganska liten, har det varit en dröm att en dag köpa en stor tomt vid vattnet, och sedan bygga mitt egna hus. Vem vet, en vacker dag kanske den där tvåvåningsvillan med 5 bedrooms och 6 ½ bathrooms står klar. Eller 12 rum och kök (+ 7 badrum) kanske man skriver på svenska. Mitt drömhus har i alla fall bade ett gym, ett bibliotek, en hemmabio, två kontor och ett game room.

Medan det här huset fortsätter att vara endast en skiss, så är nog mitt absoluta, färdigbyggda drömhus, Kourtney Kardashian’s. Hennes hus är stort, öppet (omringat av stora fönster), men verkar trots storlekten fortfarande väldigt mysigt och hemtrevligt. Hennes inredning går också helt i min stil och smak, likaså hennes klädstil (skulle inte säga nej till lite shopping i hennes garderob 😉!)

Bara hennes hall är helt fantastisk. Att komma in i huset och direkt mötas av en stor, rund öppen hall med fönster mot baksidan och ett snyggt bord i mitten, är bara wow, wow, wow. Det enda negativa är väl att det här är USA och det inte finns något kapprum. Varför går de in med skor i det här fina huset?! Jag ryser av obehag när jag tittar pa Keeping Up och de sätter sig i Kourtneys soffa med skorna på 😂 Här i England tar de flesta av sig skorna tack och lov (förutom min svärfamilj. Jag håller andan varje gång de ignorerar vår skohylla och bara fortsätter in…)

Kourtneys master bedroom är ett annat favoritrum jag har i hennes hus, och det faktum att hon har en WIC, samt badrum, som endast tillhör hennes rum. Jag är ju ingen expert på hennes planlösning, men det verkar ligga väldigt avskiljt; du kan inte komma in i garderoben om du inte först går igenom sovrummet, förbi badrummet etc. Hon har dessutom kaffemaskin på rummet, eller rättare sagt den här “avdelningen” av huset. Det är ju så stort. Vilken dröm!!

Kourtney… En vacker dag tänker jag köpa ditt hus. Eller bygga en kopia till mig själv.

Gillar

Kommentarer