Korykos

I lördags kväll gick vi till en turkisk restaurang här i närheten som heter Korykos. Min fästman har alltid pratat om att de ska ha väldigt god mat där inne. Det var också skönt att tillbringa även lördagskvällen i närheten där vi bor, eftersom jag inte kände (och fortfarande inte känner) mig helt hundra.

Min fästman hade rätt; det var supergod mat inne på Korykos. Jag beställde en Shish Lamb-rätt med strips, medan pappa åt Peppercomb lamb. Det var så sjukt mycket svartpeppar på hans kött, men han gillar ju stark mat. På sidan om fick vi även bröd, oliver och marinerad rödlök, samt en supergod sallad på tallriken (se bild). Jag blev, som vanligt, glad över citronen!

Jag drack ett glas vin till maten, medan de andra drack turkisk öl. Det var verkligen en jättebra start på kvällen. Vi kommer nog komma tillbaka hit i sommar igen, eftersom de har en stor uteservering också. Finns det liksom något mysigare än att sitta ute i solen och värmen, och äta/dricka något gott? Hade varit min högsta dröm om pappa hade lyckats fått med sig mamma hit till sommaren. Och min bror med. Hade varit helt underbart. Men jag är i alla fall glad att pappa kommer hit så ofta som han faktiskt gör. Det är så roligt!

Gillar

Kommentarer