Konstiga drömmar

Jag hade väldigt svårt att sova igår natt, och det händer inte ofta. Dock gjorde jag verkligen ingenting igår på dagen, förutom att städa lägenheten, äta, och ta en promenad (så jag kunde äta ännu mer). Min hjärna var säkert underarbetad., och därför den fick för sig att arbeta ihjäl sig på natten istället.

Jag var inte alls trött vid 11-tiden, och kände mig bara allmänt uttråkad. När jag väl lyckades somna drömde jag bara stressdrömmar och vaknade varje timme. Jag gick på tågräls och fick hoppa från räls till räls när tågen kom - och det var liksom hela tiden. Jag blev förföljd över en äng av någon som liknade Nicolai från Skam. Han kom ikapp mig och lyckades ta mina skor Jag försökte springa ifrån honom, över brännässlor och andra blommor/ogräs som stack i fötterna så de svullnade av smärta. Tillslut kom han ifatt igen, och tryckte brännässlor över mitt ansikte. Det gjorde så himla ont (fastän man inte riktigt kan känna smärta i drömmar, så var det ändå så obehagligt).

Jag var med polisen när de frågade ut en mördare om hur han dödat sitt offer. Jag var där för att han skulle kunna "använda" mig för att berätta vad han gjort. Så igen blev jag fysiskt attackerad, och kunde inte försvara mig. I sista drömmen såg jag morfar sitta på en bänk vid en liten sjö. Det var så vackert, och det enda jag ville göra var att simma över dit och prata med honom. Fast jag visste att det inte var på riktigt. Jag visste att han varken kunde se eller höra mig. Då vaknde jag igen och bestämde mig för att gå upp. Klockan var ändå 6, och det kändes inget trevligt att somna om igen. Jag ville inte drömma något mer.

Idag ska jag underhålla huvudet så mycket som det bara går på jobbet, så jag slipper konstiga drömmar inatt. Jag ska heller inte äta/dricka socker eller kaffein, så sover jag nog som en stock inatt.

Gillar