Kommer hem, checkar ut, bokar flyg

Det bästa som händer på mina kontorsdagar, är sekunden då jag kommer hem innanför dörren. Jag tar en dusch, tvättar av mig sminket (är inne i en period där jag helst inte vill använda smink överhuvudtaget, utan bara gå runt med Sensais Cellular Performance Cream eller en återfuktande ansiktsmask hela dagen...), och tar på mig det mjuuuuukaste jag kan hitta i garderoben.

Har redan blivit beroende av Vera Wang's Embrace Green Tea & Pear Blossom body mist som jag köpte för några dagar sedan. Den luktar så fräscht.

Jag älskar verkligen känslan av att komma hem en tisdagkväll och veta att man gjort sina två dagar på kontoret. Jag gillar balansen mellan kontor och arbete hemifrån, men jag vill alltid bocka av mina kontorsdagar i början av veckan. Känner mig som mest redo, motiverad, pigg och social på måndagar och tisdagar - sedan går det bara utför... Vet att många inte gillar måndagar, men det är då jag känner mig som mest uppfriskad från helgen, och redo för veckan. På torsdagar vill jag bara sitta hemma i mörkret, i mjukiskläder och med håret i en knut, så då passar det ju utmärkt att jobba hemifrån.

Idag regnade det hela dagen, och jag var därför på kontoret redan kl 07:00. Det är också något jag märkt är ovanligt - när det regnar ute börjar jag jobba ännu tidigare, medan mina kollegor hasar sig in strax efter klockan 09:00. Jag gillar att ta tag i dagen, börja tidigt och sluta tidigare.

Många vill starta dagen långsamt. För mig fungerar det mycket bättre att ta tag i dagen direkt, köra på och sedan fokusera på en längre, lugnare, mysig kväll.

Nu blir det en kopp grönt te och en färgglad donut.

Igår kväll bokade jag och min man flygresor till Sverige i oktober. Jag känner en längtan efter att få träffa vissa personer igen, och nu har ju reglerna ändrats så att min man kan följa med för att vi är gifta. Att resa just nu är väldigt komplicerat och dyrt, men att få träffa familjen är viktigare för mig. Jag vill dit i oktober och jag vill dit i jul. Sen upplevs det ju fortfarande som om ingenting är garanterat längre, men vi försöker!

Gillar

Kommentarer