Köksinteriör & terasshäng

Min söndag började med att jag och min man åkte till B&Q för att köpa köksgolv. Eftersom det är köket vi talar om, var vi beredda på att lägga lite extra pengar på golvet, och valde därför luxury vinyl, som är lite mer hållbart än ett standard laminatgolv.
Det blev ett mörkgrått golv med tillhörande mörkgråa lister, som jag är så nöjd med fastän vi inte ens tagit upp det ur paketet och lagt det än haha.
Efter B&Q besökte vi IKEA och köpte 6 st hyllor/skåp som pappa ska få sätta upp i köket nästa helg. Ska bli härligt med lite mer (och framförallt bättre!) förvaring på väggen. Spontanköpte även en påse daim.
När vi kom hem satte jag mig på terassen och solade lite medan jag väntade på att tvätten skulle bli klar. Solen står lite lågt, men hur sjukt är det inte att jag kunde sitta ute i linne och sola i februari?!
Resten av dagen tittade vi på fotboll. Så tråkigt att Chelsea snubblade på målsnöret och inte vann ligacupsfinalen, men hoppas pappa tyckte det var en rolig match ändå. Nu har han flygit hem igen, men kommer som sagt tillbaka hit nästa helg. Då är det golvläggning som gäller!

Gillar