Kokoro

Igår kväll var min man sugen på Dominos, men jag kände verkligen inte för att trycka i mig en tjock pizza. Jag var istället sugen på något lättare och fräschare, och lyckades övertala min man att testa en japansk restaurang här i närheten som heter Kokoro. Och omg, det var det godaste jag ätit på länge! Eller, jag kanske inte kan säga så egentligen eftersom livet är fullt av god mat just nu, men jag älskade den här restaurangen och deras japanska mat helt enkelt.

Jag beställde en krispig kycklingsallad med sweet chilisås. Den var perfekt - fräsch och god - och precis det jag var sugen på just då.

Min man valde en utav deras curry pots med kyckling, nudlar och currysås. Den var gigantisk, och jag ser fram emot att prova en pot själv nästa gång. Riktigt gott!

Jag beställde även ett par side dishes. Sushi till min man och potato pumpkin-somethings till mig själv. Vi delade även på lite vegetariska dumplings. Som vanligt blir det mycket mat när vi beställer, så vi har lite över till dagens lunch. Jag älskar att äta takeaway-rester dagen efter 😊 Och som sagt så var maten från Kokoro underbar, så vi äter det gärna igen. Alltså jag kan beställa det igen ikväll - så gott var det!

Gillar

Kommentarer