Köket är kaos igen

När man trodde att köksrenoveringen var klar, så blev det alltså kaos där inne igen på grund av att vårt kylskåp gick sönder. Jag måste dock erkänna att jag blev lite glad över att få köpa ett nytt. Jag älskar ju hem och inredning, och att få köpa sitt första, egna kylskap känns jätteroligt faktiskt!

Jag är väldigt noga med att maximera utrymmen i vår lägenhet, så vi får plats med så mycket som möjligt. Så när vi bestämde oss för ett nytt kylskåp, valde vi en Samsungmodell som är aningen stö​rre ä​n vårt gamla. Eftersom vårt gamla var inbyggt, bestämde vi oss för att ta isär alla brädorna runtomkring för att få plats med det nya. Visst kunde vi köpt ett kylskåp som hade exakt samma mått som det inbyggda, men vi behöver ett större. Jag älskar de nya modellerna där fryslådorna är riktigt djupa, och min man föll ju dessutom för de som hade water dispensers.

Vi rev därför ut den inbyggda delen av köket där det gamla kylskåpet stod, och min man målade sedan väggarna och gjorde fint medan jag var på jobbet. Jag älskar att hålla på i hemmet, men det var samtidigt skönt att han tog tag i detta (Jag har inte hunnit något annat den här veckan än att packa upp, jobba och packa om). Nu försöker vi använda vårt gamla kylskåp så gott det går, tills det nya anländer på tisdag. Eftersom vi dragit ut det mitt på golvet, känns allt ganska rörigt i köket igen, och det är verkligen inte mitt favoritrum längre… Men det kommer bli så bra när det är färdigt. Jag är säker på att vi kommer älska det nya, svarta kylskåpet som både ar högre och djupare än vårt gamla.

Gillar

Kommentarer