Klänningar till bröllop

Den här sommaren ska jag gå på tre stycken bröllop, och det är oftast ganska svårt att veta vad man ska ha på sig som gäst till ett bröllop. Jag har insett att alla brudpar är långt ifrån lika chillade som mig och min man var när det kommer till vad gästerna får ha pa sig. Jag ville bara att alla skulle vara bekväma och känna sig fina under dagen. De med rockigare klädstil fick självklart ha en svart klänning och skinnjacka. Min mamma som inte trivs i klänningar (jag kan verkligen relatera) valde att bära kjol och blus istället.

Jag är ju ingen klänningtjej, men jag har i alla fall letat runt efter lite klänningar som skulle kunna passa på de bröllop jag ska på.

Ted Baker £229

Min favoritfärg är rosa, och jag älskar rosa spets. Därför kanske det inte var så konstigt att jag blev lite smått förälskad i den här spetsklänningen från Ted Baker. Ljusrosa, spets och en fin sommarbränna… Finns det något som får mig att känna mig snyggare?!

Ted Baker £179

En annan klänning jag skulle kunna tänka mig, också från Ted Baker, är den här babyblåa blåsan. Faller jag inte för rosa, så faller jag ofta för ljusblått.

Missguided £22

Budgetvarianten jag hittat, är denna från Missguided. Två av bröllopen jag ska på i sommar kommer hållas i en lada, och den här klänningen känns lite country. Den kanske är lite basic, men jag gillar ju basic. Man skulle lätt kunna piffa upp den med accessoarer och ett par fina klackar, och sedan även använda den mer till vardags.

Michael Kors £195

Eller så skippar jag klänningar ö​verhuvudtaget och kö​r på en sval jumpsuit. Så bekvämt, väldigt “jag” och samtidigt fint. Hur snygg var inte denna från Michael Kors?!

Jag har som sagt tittat runt lite, och det här var några alternativ som jag hittade och som jag gillade. Det som känns allra bäst ju nu, är dock att välja en klänning jag redan har i garderoben. I alla fall till det första bröllopet nu i slutet av maj. Senare kanske jag klickar hem en eller två av dessa alternativ!

Gillar

Kommentarer