Kingston

Vilken kväll! Igår var det äntligen dags för mina vänners inflyttningsfest. De har precis flyttat från house shares i Wimbledon, respektive Tooting, till en gemensam lägenhet i Kingston. Ett stort steg i deras förhållade, och jag är så glad för deras skull. Kommer själv ihåg hur underbart det var att flytta in i första lägenheten tillsammans min man.
På eftermiddagen grillade vi först hos mina svärföräldrar. Min svärfar ska envisas med att använda kolgrill, så fastän vi var där vid tre, blev det inte mat förrän halv sex, och jag och min man hade knappt en kvart på oss att äta. Lite stressigt, men gott med grillat, och trevligt att träffa alla som vanligt. Sedan bar det alltså av till Kingston. Jag bytte om till min mormors blus, vilken jag fick väldigt många komplimanger för. "Var har du köpt den?" "Den är tagen ur min mormors garderob." Haha. Hoppas jag kan vara lika ärtig som min mormor när jag är 75.
Jag har sett bilder på mina vänners nya lägenhet, men verkligheten överträffade allt. Inte bara att den ligger mitt i Kingston med shopping och restauranger precis nedanför gatan, utan även för att den är helt nyrenoverad och stor med en riktig skandinavisk känsla. Jag trivdes på mindre än en sekund. Det blev knappt några bilder från kvällen, och ännu mindre bilder som inte är suddiga, men tro mig när jag säger att allt i den här lägenheten var i toppskick. Skulle seriöst kunna bo i det ljusgråa badrummet i marmor!
Ett bevis på att kvällen var lyckad är verkligen hur lite bilder jag har. Mobilen användes inte alls. Vi var ett härligt gäng av svenskar och engelsmän som umgicks, spelade beer pong som vi tog med (har haft det i baren i evigheter men inte använt) och kortspel. När klockan var halv 12 var vi endast några svenskar kvar och två engelsmän, och då bestämde vi oss för att gå ut till nattklubben Pryzm, som ligger precis bredvid. Det var roligt att komma ut och dansa lite. Vi hittade snabbt ett rum som spelade musik från "vår" tid, alltså 2010-2014, och vi blev jätteglada. Musik idag är inte alls lika bra?! I alla fall påminde klubben mycket om min favoritklubb i Portsmouth, och vi hade jättetrevligt till sent på natten då jag och min man tog en uber hem. 20min bilresa - så smidigt. Längtar redan tills vi hälsar på våra vänner nästa gång. 

Gillar