Khloe Kardashians skafferi

Just nu har jag siktet inställt på köksförvaring, köksförvaring, köksförvaring. Vi har fått upp några hyllor på väggen (som ser mer ut som fyrkantiga lådor), och min tanke är att dessa ska fyllas med glasburkar, skålar osv. och bli det organiserade skafferiet jag alltid drömt om.

Pasta, gröt, te och flingförpackningar tar så mycket plats i våra köksskåp. Visst, vi skulle bara kunna ställa de på dessa hyllor vi satt upp, men jag vill göra det fint. Organiserat. Hemtrevligt. Jag vill inte att köket ska vara ett stökigt, tråkigt rum, utan en plats där man kan vila ögonen och samtidigt bli inspirerad till matlagning. Speciellt i England är de flesta kök väldigt små, och då gäller det att vara lite extra organiserad för att få plats med allting.

Min inspiration just nu är Khloe Kardashians skafferi. Alltså titta bara på alla burkar, korgar, etiketter… Så här vill jag leva.

Jag har kommit en bit på väg, och köpt lite fler glasburkar och en supersnygg fruktskål i koppar. Men jag håller mig med att ta bilder tills det är helt färdigt. Just nu tycker min man fortfarande det är en bra idé att ha flingpaketen framme på hyllorna och det ser hemskt ut… Han kanske inte förstår min vision precis just nu, men han kommer definitivt göra det när jag är klar. Då kommer han förundras över hur han någonsin levt med spaghetti och flingor i pappförpackningar liksom 😉

Gillar