Just nu

Ställningen är här, runt vårt hus! Plötsligt fick vi en balkong på baksidan, och jag saknar redan utsikten, men samtidigt är det ju det här vi gått och väntat på så länge. Äntligen ska renoveringen dra igång här hemma.

Vad är oddsen att båda mina bankkort går sönder på en och samma dag?! Det hände i alla fall mig i fredags när jag skulle bege mig till flygplatsen. När jag skulle ut från Balhams tågstation slutade mitt ena kort att fungera, och när jag sedan skulle ut från Liverpool Streets tunnelbanestation, slutade mitt andra kort att fungera. Det måste vara något i min plånbok som förstört chippen. Två penalty fares senare, försökte jag sedan förgäves att köpa frukost på flygplatsen, men det gick inte 😓 Tur att jag har ett svenskt kort också, annars hade jag knappt kommit iväg till Sverige.

Fick i alla fall precis ett SMS från banken om att ett utav det nya korten är på väg. Jag spenderar ju nästan aldrig pengar i veckodagarna, så jag har inte direkt märkt av att jag inte kunnat köpa någonting de senaste dagarna, men till helgen hade det ju varit skönt att ha i alla fall ett kort i plånboken 😉

Jag älskar min nya blus/skjorta som jag köpte i Västerås i måndags. Den är från Pieces och jag bara älskar den ljusgula/beiga färgen. Känner mig så fin i den!

Jag vaknade upp imorse till nyheten att England – Frankrike matchen i rugby blivit inställd pga av en orkan i Japan. Hemskt med en orkan såklart, men jag blev glad att jag slapp titta på den matchen. Vi blev nämligen bjudna till ett par vånner på rugby-brunch på lördag kl 8 på morgonen… Jag älskar brunch med trevligt sällskap, men inte att gå upp tidigt på en lördag, och rugby är verkligen ingen sport för mig... Nu blir det en senare brunch istället, utan TV!

En sport som jag däremot älskar, är ju fotboll, och idag köade jag i en timme (i detta mysiga virituella waiting room) för att haffa åt mig biljetter till Chelsea – Manchester United senare denna månad. Stressen som denna sida ger mig är ofantlig… Först får man köa för att kunna logga in på sin medlemssida, och när man väl gjort det har man 8(!!) minuter på sig att köpa biljetter innan man loggas ut igen. Och det är alltid ett sådant tryck på sidan. Åh, vad man får ett sense of accomplishment när man klarat det!

Nu ska jag laga fisk och potatis!

Gillar