Jurassic Golf med familjen

Förra sommaren spelade jag och en vän minigolf på ett ställe utanför Wimbledon. De hade Jurassic Park tema, och vi tyckte det var jättekul. När jag växte upp spelade vår familj minigolf varje sommar (oftast varje vecka på sommarlovet!), så jag tyckte det passade bra att ta med mig hela familjen hit för en runda. Det finns ju andra populära minigolfställen med, så som Swingers, men vi ville vara utomhus eftersom vädret var så fint. Och min bror fick göra sitt 6-åriga själv väldigt glad eftersom han var besatt av dinosaurier när han var liten.
Minigolfen fick bli ännu en födelsedagspresent till pappa. Hela helgen gick ju ut på att fira hans 50-årsdag (som är idag!) och jag tror inte han kunnat fått en bättre resa. Det har varit så roligt att ha dem här, och minigolfen var definitivt en av många höjdpunkter!
Vem vann då? Jo, jag såklart. Med ett slag under min bror. Jag fick revansch efter förra gången jag var här och förlorade mot min vän. Nu har jag och min man precis kommit hem från flygplatsen, efter att vi vinkat hejdå till min familj. Jag ska nu tvätta, städa och vila resten av dagen. Imorgon väntar jobb igen.

Gillar

Kommentarer