Jurassic Golf

Efter jag och min vän brunchat igår, tog vi oss ut till ett ställe vid Raynes Park (som också tillhör Wimbledon), som heter Jurassic Encounter Adventure Golf för att spela minigolf. Jag älskar ju minigolf, men har inte spelat det sen vi spelade glow in the dark golf i Prag. Ni kan läsa om den minigolfsrundan här.

Igår var det alltså minigolf utomhus som gällde, och med dinosaurie-tema! Spännande haha. Direkt när vi kom dit kunde vi höra ljudet från alla dinosaurier och vattenfallen. Vi trodde att det skulle vara fullt med barnfamiljer där (typ medelålder 10 år), men det var inte världens bästa väder så det var inte så många som spelade. Eller så var det för att Wimbledon-finalen i tennis spelades precis när vi var där. Vi sa att nästa år får vi fixa tennisbiljetter istället!

När vi valt färgerna på bollarna (jag valde rosa såklart!) gick vi in i djungeln mot banorna och började spela. Det var en riktigt mysig stämning därinne, eftersom man bara kunde se en bana i taget för alla buskar och träd. Man behövde inte känna sig iaktagen av andra direkt. Det var bara dinosaurierna som tittade, rörde på sig och lät haha.

Grönt vatten med krokodiler! Visst är det genast mycket roligare att spela minigolf när banorna har ett tema?! Vi var verkligen djupt in i djungeln och spelade här.

Banorna bestod av väldigt fint och välvårdat fuskgräs. Det gjorde det ännu roligare att spela. Jag skriver roligare, men inte enklare, för vid de här banorna kunde man verkligen inte skylla på att det lutade eller var kvistar i vägen haha. Dessutom hade vissa banor även ett slags tuffare gräs. Nu är jag verkligen inget golfproffs, men alltså det gräset som gör att bollen inte rullar lika långt/fastnar. Där ville man inte hamna!

Min favoritbana var den jag lyckades få en spik i (såklart), men de häftigaste var de banorna som spelades i en grotta. Det kändes lite mer som minigolfen i Prag därinne, mörkt med en massa ljuseffekter. Utanpå grottan var ett stort vattenfall.

Hur gick det då? Jo, jag förlorade faktiskt! Det är jag inte van vid! Min vän är riktigt duktig och hon fixade det på 3 slag mindre än mig. Det var jämnt in i det sista (fastän hon började med en spik på första banan!). Hon sa att hon ska sätta upp vårt poängpapper på väggen hemma som bevis, om ingen tror henne haha.

En riktigt trevlig dag. Nu ses vi inte förrän på mitt bröllop! Så, så sjukt att jag kommer vara gift om 6 veckor. Alla dagar innan dess är verkligen fullspäckade till max för mig, och det är alltid härligt att umgås med vänner som upplever samma sak. Vi har svårt att få tid att träffas ibland, men när vi väl får det har vi mycket att prata om och har alltid riktigt roligt. Härligt att spela minigolf och göra något vi inte brukar göra tillsammans.

Gillar