Juni har betytt...

Ännu en månad i lockdown har passerat, men denna månad med garanterat fler friheter än föregående. Jag har träffat vänner och vi har ätit paninis från ett café. Jag har också faktiskt tittat runt i några butiker i Sutton. Halleluja, det går framåt, fastän det går sakta.

Det bästa med juni har varit...

Att vi kunnat träffa våra vänner utomhus. Först hade vi en jättemysig kväll i Kingston, och sedan ett par grillningar hemma hos oss på terassen och i trädgården. Den här månaden har inte känts lika ensam.

Det sämsta med juni har varit...

... Att jag fortfarande vaknar upp med allergibesvär varje dag, och att vädret har varit dåligt. Det är först nu den sista veckan som solen hittat tillbaka till oss, och trots mycket regn fortsätter pollenhalterna att vara så extremt höga. Men det börjar bli bättre.

Den godaste maten jag lagat...

... Var garanterat min somriga sötpotatissallad med halloumi. Tänk att jordgubbar och sötpotatis passar så bra ihop. Det trodde jag inte. Jag kommer garanterat laga detta flera gånger. Det är verkligen en perfekt måltid på sommaren.

Den här sporten har jag spelat...

Tennis!! Har verkligen spelat mycket tennis den här månaden and I love it. Bästa träningsformen och garanterat den roligaste aktiviteten i lockdown.

Så här fortsätter jag året för att uppnå mina mål...

... Jag tänkte sätta lite nya mål eftersom det här året inte alls levt upp till mina förväntningar / mål som jag hade i januari. Som föregående månad så har jag provat på att laga flera nya maträtter och jag tränar mera.

Det jag avklarat är...

... Har förståeligt nog inte haft mycket på min att-göra lista. Jag har avklarat mycket jobb eftersom jag ännu inte haft en semester. Det kändes också bra för både mig och min man att min mans mormors begravning nu är avklarad. Vi fick vänta hela 4 veckor på att hålla den, men nu känns det bra att hon äntligen fått sin sista vila, på sin egna gravplats, på en väldigt vacker kyrkogård.

Gillar