Jungle Island Adventure Golf

I måndags var det August bank holiday (äälskar all ledighet vi haft på sistone!), och vi valde att tillbringa den extra helgdagen med våra vänner. Vi åkte till Horton Golf Club där vi alla spelade minigolf.

Temat var jungeläventyr! Det var en stor minigolfbana som påminde väldigt mycket om den vi brukar spela på i Wimbledon (dock har den dinosaurietema). Det var mycket buskar och träd, elefanter och flodhästar som rörde på sig, vattenhinder och till och med en stor grotta med ett vattenfall.

Jag bar min nya skinnjacka för första gången, och även mina nya Michael Kors-skor som jag fick av min bror i födelsedagspresent.

Min man lyckades vinna över mig med ett slag, så jag slutade på en värdig andraplats. Det var roliga banor, och lagom utmanande.

Innan vi spelade drack vi ett glas vin i golfrestaurangen. Det brukar gå bättre att spela då! 😉 Och efteråt firade vi med lite sötpotatisstrips och lökringar. Så gott. Horton Golf Club var stor och väldigt mysig. Vi kommer definitivt tillbaka snart igen för att spela fotbollsgolf! Jag försöker ta vara på den här tiden med våra vänner så mycket som möjligt, för snart flyttar de till Sverige. Jag ser inte alls fram emot det 😓

Gillar

Kommentarer