Julpynt!

Förra året i december flyttade vi ju, så vi hade ingen möjlighet att julpynta eller skapa en mysig julstämning hemma. Vi såg ingen mening med att tex klä en julgran när vi var mitt emellan två hem; i den gamla lägenheten låg det mesta i flyttlådor som väntade på att flyttas över, och i den nya låg det flyttlådor som väntade på att packas upp. Därför tycker jag att det är extra roligt att julpynta i år! Första julen i den här lägenheten!

Till att börja med har jag satt glitter i guld runt handräcket på trappen. Så mysigt att ha en trapp, och det som jag tycker gör vår lägenhet så speciell är ju det faktum att den är belägen på två våningar. Arkitekten i mig älskar trappor, och ännu mer så när man kan julpynta dem.
Lampan i hallen har jag ändrat från höstmys till julmys. Fick med en massa tomtar till lampan, så det blev lite extra julfint tycker jag.
Granen är klädd och julklapparna (de vi ska öppna den 22a) har vi lagt under granen. Satte dessutom lite brun-guld-aktigt (sååå fin färg!) glitter runt spegeln över baren. Bara romglöggen som fattas i mitt barskåp nu 😉
Fick även en stor, fin julstjärna (visst heter de så?) av min man som jag ställt på köks/middagsbordet. Rött passar så bra i vårt vardagsrum, och det blev ännu lite mer julmys i vårt hus. Åh, vad jag gillar den här tiden på året! Speciellt när man har ett sånt fint och mysigt hem. 

Gillar

Kommentarer