Juli har betytt...

Jag har upplevt den bästa månaden på 2020 hittills! Jag fyllde år, och inte visste jag att min 29-årsdag skulle sträcka sig över så många dagar av födelsedagsfirande. Dessutom lyckades jag äntligen ta mig till Sverige för att hälsa på min familj. Jag fick en fin, svensk sommarvecka och det är jag så tacksam för. Inget slår ju Sverige på sommaren.

Favoritpunktena på månaden...

Var därför definitivt resan till Sverige, samt min födelsedag. God mat, grillning, sol, vänner och familjemys (om jag summerar månaden lite snabbt)... Helt underbart.

Det som skaver lite...

Är att jag nu äntligen fått träffa familjen men inte kunnat krama någon. Likaså med vänner, så gillar jag att kramas, i alla fall som ett hej och hejdå. Jag saknar det! Skulle velat gett min mamma och mormor en ordentlig kram när jag äntligen fick träffa dem, men istället höll vi på avståndet. Ett avstånd som blivit väldigt normalt den senaste tiden. Ibland kan jag sakna den fysiska närheten till andra människor.

En fin present jag fått...

Har fått många fina presenter när jag fyllt år, och blivit riktigt bortskämd. Igen så förväntade jag inte mig att bli såå uppassad på min 29-årsdag. Så ojämnt ju. Hur fina var dock inte dessa Michael Kors sneakers som jag fick från min bror?! Jag väntar ivrigt på att få använda dem! Just nu är vi ju isolerade efter Sverigeresan, så jag använder inte skor haha.

Mitt jobb har varit...

Riktigt bra. Jag har fortsatt att arbeta hemifrån månaden ut, och allt rullar på i en bra takt. Jag arbetar just nu på 4 projekt samtidigt, och två av dessa är med KPMG som jag älskar. Efter 4 månader med jobb hemifrån har jag verkligen fått in en rutin som jag gillar, och jag skäms nästan över att säga att jag till mestadels inte saknar kontoret. Jag bara njuter av att arbeta hemifrån så länge jag kan. Jag vet att allt kan komma att ändras igen mycket snart.

Så här fortsätter jag året för att uppnå mina mål...

Jag skrev nya mål i början av månaden. Ett av dessa var att hålla igång träningen och spela mycket tennis vilket jag gjort. Det jag kommer sakna mest under dessa två veckor i karantän är definitivt tennisen. Jag lyckades också äntligen ta mig till Sverige och umgås med familjen.

Det jag avklarat är...

Den här månaden har mest handlat om roliga saker, inte måsten. Trots att jag fortsatt jobbat så mycket. Så det jag avklarat är väl igen att jag lyckades ta mig till Sverige. Och att jag fick fylla 29 år. Definitivt höjdpunktena på denna härliga sommarmånad.

Gillar