Julafton 2018

Julafton började med en stadig julfrukost, följt av presentöppning. Min bror bestämde sig för att sova över hos våra föräldrar med, så hela familjen vaknade upp i samma hus för första gången på ett år. Mysigt!
Det blev rätt så många julklappar i år igen. Vi tycker ju det är så roligt med paket. Är väldigt glad för alla fina presenter jag fått i år, men tycker fortfarande det absolut bästa är att köpa presenter åt andra och göra dem glada.
Pappa var glad som vanligt! Och självklart iklädd den årliga Chelsea-jultröjan.
Efter julklappsöppningen spelade jag, min pappa och min bror biljard. Min bror tog den här bilden när han på något sätt ledde med 8 poäng... Älskar biljard, men fastän jag lyckades få in några riktigt fina stötar så blev det min bror som vann den här gången (till allas förvåning).
Lite senare begav vi oss till min farmor för julfirande där. Vi åt bland annat julmat, vilket jag alltid tycker är spännande eftersom farmor gillar att laga något nytt till julbordet varje år. I år hade hon gjort en dansk sallad med morötter, kål och valnötter. Riktigt god.
Jag har sjuuukt fina bilder från julaftonen 😉 inte en enda seriös bild. Efter vi varit hos farmor släppte vi av min bror hemma hos honom, och jag blev avsläppt hos mormor. Var sedan hos mormor i ett par timmar och bara pratade och åt en skinkmacka. Tyckte inte hon skulle sitta ensam på julaftonskvällen, men hon var lika pigg och glad som vanligt. Idag ska vi fira jul hos henne, hela släkten, så julen är inte över än för mig. Den har bara börjat! 

Gillar