Jul med svärfamiljen

Nu är det för fan äntligen jul, och semestern började med att jag och min man somnade klockan 9 i fredags kväll och gick upp klockan 9 igår morse. 😂 Välbehövlig sömn!
Sedan städade vi och lagade mat hela dagen, eftersom min svärfamilj skulle komma hit och fira jul hos oss. Vi bjöd på en salig blandning av svensk och engelsk julmat. 
Dukade vårt bord så fint (här var jag mitt i dukningen). Det är extentable, och har plats för 6 personer. Inte ofta vi är fler än fyra personer som äter, så det var mysigt.
Vi lagade skinka, köttbullar, ägghalvor med räkor och majonnäs, rostad potatis, rostade och kokta grönsaker, gravy, tranbärssås... Det blev en bra och rolig blandning som alla uppskattade! Tog lång tid att laga allting, men det var det värt.
Efter maten fick vi öppna lite julklappar - eller mest jag - eftersom de andra ska fira jul ihop igen den 25:e. Jag och min man fick en fin vattenkokare (behövde verkligen en ny), och så fick jag lite presenter från body shop, en kalender med valpar på och en kokbok av min mans bror haha. Jag gillar ju att prova på nya maträtter, så det var ju en perfekt julklapp.
Vilken mysig dag vi fick ihop, och för första gången i mitt liv kändes det som om jag fick fira jul ihop med min man på ett lite seriösare sätt 😊 Nu har jag landat på Arlanda och ska snart ta bussen hem till Västerås!

Gillar

Kommentarer