Juan Les Pins

Jag känner en sorg över att jag måste lämna den här vackra platsen idag. Franska Rivieran är verkligen magiskt vackert, och jag trivs väldigt bra här. Jag kommer sakna att vandra runt i Antibes, Cannes, Monaco och Nice. Kommer sakna vädret, värmen och stränderna. Speciellt en strand kommer jag sakna lite extra; nämligen Jean Les Pins.
Jean Les Pins är min favoritstrand utav de vi lyckats besöka den här veckan. Vit sand, sand och mer sand. Ett ganska långgrunt klarblått vatten, med en härlig sandbotten hela vägen ut. Eftersom vi ville mixa strandhäng med city breaks, valde vi att inte hänga en hel dag på en beach club, utan istället hänga på den delen som var gratis, i ett par timmar åt gången bara. Det var härligt. Jag tror dock att beachklubbarna här också är riktigt bra.
Jag ville inte kliva upp ur vattnet den där sista gången igår kväll. Men semestern måste ju ta slut någon gång tyvärr! Det ska bli spännande att se om jag kommer fortsätta dricka öl, coca cola zero och äta tomater även när jag kommer hem till England. Värmen och medelhavet gör att man cravar konstiga saker ibland. Saker man annars inte tycker om 😉

Får ni chansen att åka till Franska Rivieran - åk, bara åk!! Jag kommer definitivt tillbaka hit igen.

Gillar