Joe & The Juice

Denna blåsiga söndag tog vi bilen till Wimbledon Common, gick till Wimbledon Village och köpte lunch på Joe & The Juice, och fortsatte sedan på vår långpromenad runt the common.

Det blåste så mycket att det vågade på sjön...

Jag ser små mini-taxar överallt just nu. Jag vet inte om det är extremt populärt med den hundrasen just nu, eller om jag bara ser det jag vill se. Men jag fick lov att smygfota den här söta, liiiiiiilla bebisen. Hans stora öron fladdrade i vinden, och han hade den minsta lilla tröjan på sig. Naww.

Vi beställde en stor order från Joe & The Juice, och min man lyckades få med ännu en tax på bild när han skulle ta en blåsig bild på mig under ett blomstrande körsbärsträd.

Vi drack våra juicer medan vi gick vår promenad runt the common. Jag köpte en Joe's Identity, vilken jag inte gillade speciellt mycket. Väldigt mycket gurka och salladssmak, och ingenting annat. Min man köpte en Go Away Doc. Den var orange med citron, gurkmeja och ingefära, och mycket godare än min.

Avokadomackan var supergod! Vi åt mackorna som vi köpte, samt bananbröd, när vi kom hem.

Det blev en trevlig söndagsmorgon. Klockorna ställdes fram en timme, men det märkte vi inte av eftersom vi gick och lade oss så tidigt på lördagen. Jag har börjat tycka att kvällarna är så trista i lockdown, och uppskattat tidigare morgnar mer med en lååång frukost, en varm dusch och en tidig promenad. Så jag somnar ofta vid 10 nu och vaknar väldigt utvilad innan 7.

Gillar

Kommentarer