Jobb och resor

Just nu sitter jag på tåget på väg hem från jobbet. Både idag och igår har jag arbetat hos mina kunder i centrala London. Idag har jag varit i Canary Wharf. Det känns ganska mäktigt att jobba där, mitt i finansdistriktet bland alla höga byggnader. Fastän jag bara varit på 4:e våningen idag så är utsikten fortfarande fantastisk över Themsen. Tyvärr kan jag inte dela med mig av några bilder på grund av deras säkerhetspolicy (såklart), men ni får lita på att det var FINT. Fastän jag hade möte på möte, blev jag rofylld av att se på de små vågorna nedanför i Themsen. De hade nämligen glasgolv i det mötesrummet jag var i idag.

När jag har mycket att göra och känner mig allmänt stressad, försöker jag tänka på hur lyckligt lottad jag är som får arbeta med såna ståtliga byggnader, på mäktiga platser. Det var en dröm när jag var liten att springa runt på London eller New York's gator och jobba. Nu gör jag det. Man får se och uppleva mycket varje dag, och dessa dagar är absolut det bästa med mitt jobb fastän det är intensivt. Innan semestern tyckte jag vi hade mycket att göra, men det är ingenting mot nu, och det känns i huvudet. Det gäller bara att ta en dag i taget och tänka positivt.

Det gick inget direkttåg från Balham hem idag, så jag sitter nu på tåget till Wallington, så får jag väl gå hem därifrån. Det här tåget verkar dessutom gå i en stor loop (stannade precis i Crystal Palace...) så det kommer ta ett tag. Kanske ska gå av här och gå till min fästmans jobb istället och åka hem med honom? Nej, jag behöver komma hem så fort som möjligt så jag kan fortsätta jobba. Ah... Livet är mycket jobb just nu, men som sagt; jag försöker tänka positivt. Det där glasgolvet jag stod på idag var riktigt häftigt!

Gillar