Jobb i London

Mina ben bär mig inte idag. Jag var så glad när jag vaknade imorse utan träningsvärk, men efter att ha gått i ett antal trappor i tunnelbanan kändes det inte lika bra längre. Det var tungt, mycket tungt.

Jag jobbade hos några klienter på The Strand idag, vid Temple i centrala London. Tog tåget till Blackfriars imorse (den stationen som ligger på en bro i Themsen), och sedan tunnelbanan till Temple. Vanligtvis brukar jag ta en promenad om vädret är fint, men mina ben ville inte det idag haha, så det blev ett stopp på tunnelbanan istället.

Jag hatälskar den här byggnaden jag arbetar i. Den är ståtlig och fin utanpå, men verkligen kaos på insidan just nu där det byggs om. Hissar som inte fungerar och damm upp till knäna är vardag, så jag har aldrig på mig min bästa jobboutfit när jag är här. Det här projektet har för övrigt varit min bebis i snart 2 år nu, och det är roligt att se hur fint det blir när det blir färdigt. Vi är på flygel 4 just nu (sista flygeln). Resten är klart. Det var förresten väldigt kallt idag. Jag föredrar att vara här på sommaren när man kan äta lunch i parken eller spana efter kändisar på The Savoy. Det gör jobbdagen ännu mer spännande.

Normalt sätt brukar jag gå till Embankment på vägen hem, eftersom det bara är en kvarts promenad. Det är så mysigt och vackert att gå längs med Themsen. Men tro inte att jag orkade det idag, nej, jag tog tunnelbanan ett stopp från Temple igen haha. Sedan tog jag snabbaste vägen hem, vilket är tunnelbanan till Balham och sedan tåg i 15min.

Det var faktiskt en ganska solig (men kall) dag, och nu är jag helt slut i benen. Alldeles för mycket trappor i tunnelbanan och hos mina klienter. Dessutom fick jag lov att bära hem tyngsta pärmen som ska till kontoret imorgon. Om jag springer på söndagar kanske det är bäst att i framtiden planera kontorsdagar på måndagar. Men jag har haft en trevlig dag.

Gillar