Jobb, fotboll och nervositet

Idag är jag nervös och full av energi. Sverige spelar mot Schweiz om några timmar och jag håller tummarna. Ska ha matchen på lite i bakgrunden på jobbet, och skulle det bli straffar kommer jag hinna hem tills dess. Iiiiih. Försöker att inte visa för mycket känslor eftersom jag håller på med personalträning. Inte för att jag bryr mig vad de nya personerna tycker om mig, men det är kanske inte så professionellt att studsa runt av nervositet och refresha fotbollsresultatet varannan minut… Har därför varit på jobbet sedan tidigt imorse för att jobba ur mig så mycket energi som möjligt. Har inte mått så här bra på länge, så njuter verkligen.

En ny person började på mitt kontor igår. Han är också 19, så jag får ännu en 19-åring att jobba med. Visserligen är min assistent snart 22, men han var 19 när han började, och jag tycker fortfarande han håller sig i samma ålder haha. Det är bara jag som blir gammal. Vi har även två 14-åringar på kontoret som praktiserar hos oss i två veckor. Det är mitt tredje år som handledare för praktikanter, men jag vänjer mig aldrig vid hur små de faktiskt är! Väldigt smarta och professionella dock för deras unga ålder. De kommer från en fin skola. Blir jag kvar här i London i framtiden och får barn, så ska de definitivt in på samma skola!

I alla fall står alltså främst jobb på schemat idag. Sommaren är alltid en stressig period i byggnadsbranschen, men fotbollen får också ta ett centralt fokus. Har verkligen planerat min arbetsdag så jag ska kunna få en liten lucka vid klockan 3 på kontoret… Blir det nu inte så, blir jag irriterad haha. Den som stör mig alltså... Jag vet inte hur jag kommer hantera det 😉 Ikväll spelar dessutom England, och då kommer lite vänner över till oss för att se matchen, och vi tänkte äta kebab tillsammans. Vilken trevlig dag! Ännu trevligare om Sverige vinner såklart!! Hoppas, hoppas, hoppas!!

Nu ska jag fortsätta lunchen genom att ta en promenad i parken och ringa ett samtal till min kära bror. Han har skrivit “Lampor. Brasserie Stadsparken. Passhämtning” till mig. Antar att det är dessa ämnen han vill prata om.

Gillar

Kommentarer