Japanese Cherry Blossom

Behövde verkligen den här påskhelgen. Den har varit helt fantastisk. Jag har njutit så mycket av varje dag, och det har verkligen känts som semester. Allt har också upplevts som relativt fritt, eftersom vi kunnat spela tennis och suttit i svärföräldrarnas trädgård. Och nu är det bara en vecka kvar tills butikerna öppnar igen, samt uteserveringarna. Wow, wow, wow. Vilken dröm.

VÅREN är dessutom verkligen här nu. Ute står vissa träd i blomning redan, medan andra har fullt med gröna knoppar. Det känns helt fantastiskt efter en lång, mörk vinter i lockdown. Jag är nästan avundsjuk på mig själv att jag nyss genomgått 5 månader av lockdown, för jag har nu en sådan sjuk uppskattning för det minsta lilla här i livet. En uppskattning jag tex inte tror någon i Sverige någonsin kommer förstå sig på eller känna.

Jag och min man tog en promenad i en park här i närheten av där vi bor, och det hade precis planterats japanska körsbärsträd längs cykelvägen. En gåva från japan genom ett samarbete mellan japan och england, stod det på en skylt. Jag älskar körsbärsträd. De är så vackra den här årstiden.

Jag känner mig ganska trött på området där vi bor (vilket ju är förståeligt), men så kom våren och alla parker blev så vackra igen. Min mamma säger alltid att man blir "hemmablind" efter ett tag, och att man inte förstår hur fint man bor. Det stämmer definitivt efter lockdown. Jag vill flytta till zon 3 eller 4 (Putney eller Wimbledon), men vi har det ju faktiskt bra här i zon 5 med. TACK igen för dessa välbehövliga vårdagar utan jobb.

Gillar

Kommentarer