Januarirea

Något fantastiskt med denna månad - januarirean! Efter att jag städat ur min garderob och skänkt lite kläder till välgörenhet (som jag nu har för vana att göra i början av varje år. Älskar när garderoben är fin, organiserad och man bara har kläder där inne som man faktiskt använder), så blev jag lite shoppingsugen.

Jag hittade en fantastisk svart, stickad klänning från Hugo Boss, en rosa boyfriend T-shirt också från Hugo Boss, samt ett par klackskor från Michael Kors. Allt på rea!

Skorna är fast i tullen just nu pga Brexit... Men snaart är de här, hoppas jag! De ska bli så fina att använda i sommar. Vi väntar på ett par vänners bröllop som blivit uppskjutet två gånger redan pga covid. När det väl händer tänker jag garanterat gå i dessa skor.

Jag blev inspirerad att köpa en stickad klänning av mig själv faktiskt. 17-åriga jag ägde den här vita klänningen som var så fin och bekväm på samma gång. Det perfekta basplagget. Den här gången kommer jag dock inte bära midjebälte som var så populärt 2008... Jag kommer heller inte färga håret brunt.

Den rosa boyfriend T-shirten kommer bli perfekt i sommar tillsammans med ett par shorts. Jag brukar faktiskt bära min mans T-shirts (så bekvämt), men i år tänkte jag att jag ska vara snäll mot honom och köpa mina egna istället. 😉

Nu sitter jag här hemma med den stickade klänningen på. Så sugen att bara gå runt med mina högklackade boots, min blå lilla väska och bege mig någonstans. Ta en runda på stan i centrala London eller bara gå till en restaurang här i närheten. Resa till Sverige och hälsa på familjen. Men nää. Men nån gång.

Gillar