Jakten på jackan

Oj, helgen försvann fort. Jag har varit på ett riktigt shoppinghumör i helgen, så jag har mest hängt i The Village (Wimbledon Village) och gått runt i affärer.

Shopping, lyx och mode har alltså varit mitt stora fokus. Jag hade till och med på mig en Versace-tshirt som jag fick av min bror i julklapp. Älskar att bära kläder som har ett identifikationsnummer hehe. Man känner sig lite extra lyxig då.

Wimbledon Village är så DRÖMMIGT. Den här stadsdelen har allt jag behöver och mer - tennis, cafér, restauranger, bra shoppping... Och så självklart The Farmers Market på söndagar. Jag köpte apelsinmarmelad från marknaden den här gången. Hur gott på rostat bröd?!

Jag gick sedan runt och letade efter en vattenflaska. Har en fantastisk vattenflaska från Root7, som jag använder till precis allt. På jobbet, till träningen, i bilen, i väskan.... Det skulle vara lite mer praktiskt att ha en till, men jag kommer inte ihåg var jag köpte den, och jag hittar ingen liknande i någon butik. Det blir nog att beställa en direkt från Root7s hemsida istället.

Sedan hamnade jag i Ely's varuhus. Det är som ett litet NK, fast med engelska märken då. Jag gick till Ted Baker och letade efter en höstkappa/shacket som jag tycker är sååå fin. Den är slut i min storlek online, så jag höll tummarna att jag skulle springa på den här istället. Men den fanns inte.

Titta bara hur fin den är på bilden nedan!!

Istället hamnade jag på Vera Wang där jag hittade både ett svart hårband och en body mist som luktade päron och grönt te. Jag är nöjd med min shoppinghelg!

Gillar