Jag vill tillbaka till Palma

Jag är oerhört trött på vintern nu, och skulle verkligen inte säga nej till en solsemester. Få slippa alla tjocka, stickade tröjor ett tag, och vinterboots.

Efter vårt bröllop åkte vi till vackra Palma De Mallorca i några dagar (tror det blev 5 eller 6 dagar totalt), och det var en underbar resa. En magisk plats. Har ju faktiskt en vän som bor där, så att åka tillbaka dit känns inte alltför långt borta i tankarna. Men i år har det varit svårt att få ihop hennes seglingsschema (hon arbetar på en båt) med mitt schema. Jag vill ju helst åka dit under vår/sommarmånaderna, när vädret är som bäst och temperaturen som högst. Det är också då hon oftast är ute till havs.

Jag tittar på de här bilderna och drömmer mig bort till underbara Spanien, och en stad som slog alla mina förväntningar. Palma är en stad som känns lyxig och ren, som Valencia. Inte alls turistig och osäker (med mycket ficktjuvar) som Barcelona. Vill definitivt tillbaka till både Palma och Valencia i framtiden.

Det var så härligt att få börja vårt liv som gifta (med en flaska champagne) i just den här staden. Och i sommar har vi varit man och hustru i hela två år. Jag hoppas att två år kommer kännas som ingenting i framtiden, men just nu är det stort för oss. Det är underbart.

Under den här tiden har jag inte ångrat att jag gift mig en endaste sekund. Är tvärsäker på att jag är tillsammans med mannen i mitt liv, och jag hoppas vi far ett långt, lyckligt liv tillsammans.

En av höjdpunkterna på Palma-resan var definitivt besöket till La Perla i Santa Catalina. Maten var underbaaaart god, servicen super, och hela restaurangen så mysig. När vi är tillbaka i Palma ska vi definitivt dit igen.

Jag saknar alla mysiga uteserveringar i Spanien, sol, värme och litersvis med Sangria. Det var en sådan underbar resa att jag blir helt varm i kroppen bara jag tänker på det. Vi bodde på ett 5-stjärnigt hotell, och allt var bara så vackert och magiskt. Varenda litet hörn av hotellet var så välplanerat. Jag älskade till exempel den här lilla “dammen” vid huvudentren, och jag fick mycket ny inredningsinspiration tack vare det här hotellet kan jag säga.

Sol, en vacker solbränna och en somrig semester utomlands känns så långt borta just nu. När dagarna är kalla och dystra, så är det nästan det enda jag tänker på och längtar efter. Men sommaren KOMMER, man måste bara smörja in sig med lite mer brun utan sol tills dess, och ha lite mer tålamad. Men jag är så dålig på tålamod.

​Tänk vad underbar resan till Palma blev. Jag och min man fick verkligen den bästa starten som gifta. Först ett magiskt, lättsamt, men lyxigt bröllop, följt av den mest avkopplade resan någonsin. Jag ser fram emot alla framtida resor vi ska göra tillsammans. Först Köpenhamn om en månad, Nice/Cannes och Wien i augusti. Sedan hoppas jag att jag kan övertala min man om en solsemeter i oktober med. Varför inte leva livet till fullo medan vi är unga.

Gillar

Kommentarer