Jag provar Clarins produkter

Jag fyller snart 30, och det är dags att hitta hem till en riktigt bra hudvårdsrutin. Jag tror jag sagt att jag kommer göra botox när jag blir äldre, sedan jag var 15, men det är inte riktigt dags än. Istället vill jag lägga vikten på att hitta en bra rutin som motverkar rynkor och ålderstecken så mycket som möjligt. Skulle jag sedan fortfarande vilja använda mig av botox, så blir det nog så efter 35+. Bara jag inte blir helt beroende och använder så mycket att jag ser helt svullen ut och inte kan röra ansiktet. Det måste ju finnas en balans tänker jag. 😉

Ett tips på en bra video om man vill lära sig grunderna i hudvård, är Maja Nilsson Lindelöfs youtube video som heter "Allt ni vill veta om hudvård." Där tar hon in en expert som svarar på massor med bra, intressanta och relevanta frågor!

Jag köpte några av produkterna som nämndes där, från Clarins. Jag gillar Clarins produkter (har länge använt mig av deras body lotion, setting spray och beauty flash balm etc.), så därför ville jag verkligen prova deras UV Plus Anti Pollution, Cleanser och Toner som Maja nämnde i videon. Klickade även hem lite samples (exfoliation scrub och night cream) för att testa, samt fick några samples av deras foundation med på köpet.

Jag packade upp mina produkter, och Billy ville självklart vara med och hjälpa till. Det finns nog ingen som är så self-centered som honom. Han tror att allt handlar om honom, och att så fort jag går runt i huset och plockar med någonting nuförtiden, så är det ju självklart hans mat jag fixar med...

Det har i alla fall nu gått två veckor sedan jag började använda dessa produkter. Något som jag fastnade direkt för var Clarins Total Cleansing Oil. Jag tvättar ansiktet med det både morgon och kväll, och wow, vad man känner sig fräsch och glowig efteråt. Hur har jag levt utan denna produkt?! Kan lätt gå runt utan make up hela dagarna (bild nedan), bara jag använder oljan på morgonen och kvällen.

Clarins scrub är också jättebra. Jag gillar deras nattkräm med, men det är kanske lite för tidigt att använda en extra firming night cream? Den jag fick hem var som sagt ett sample, och jag kommer nog inte köpa en större förpackning av den riktigt än.

UV Plus-skyddet använder jag mig av på soliga dagar, då jag vet att jag ska tillbringa mycket tid utomhus. Jag gillar det! Och till sist så vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om deras toning lotion, eller toning lotion generellt. För mig känns det som ett onödigt steg om man ändå använder sig av bb creme innan man applicerar make up? Troligtvis inget jag kommer köpa en större flaska av. Jag vill som sagt ha en bra hudvårdsrutin, men inte en alldeles för lång där jag knappt vet varför jag använder vissa produkter.

Är i alla fall väldigt nöjd med Clarins cleansing oil, scrub och UV Plus protection!

Gillar

Kommentarer