Jag äter och dricker

När jag är hemma i Sverige brukar jag starta dagen med filmjölk och müsli med banan, lite apelsinjuice och en god, varm havredrink. Ibland blir det även en smörgås med kryddost och Bostongurka. Det gäller att äta så mycket av det man saknar som man bara kan när man är här!
Igår kväll blev det mys med vitt vin, jordnötsringar och melodifestivalen. Jag älskar verkligen jordnötsringar. När jag var liten var mamma alltid så emot det, för hon var rädd att jag och min bror skulle utveckla allergi mot jordnötter. Men när hon jobbade natt satt alltid jag, min bror och min pappa och moffade i hemlighet haha. Jordnötsringar var också den största anledningen till varför jag gick på så många discon när jag var liten. Verkligen alla discon hade ju minst en skål med jordnötsringar! Så det är ett måste när jag är i Sverige.
Idag åt jag även lunch med min mormor. Hon lagade potatisgratäng med bacon och rårivna morötter. Mormors mat är underbart god, som alltid! Fick dessutom mysa och leka med min vovve, så jag är riktigt nöjd med min helg hittills. Det är alltid härligt med ett break i vardagen. Nu måste jag tänka på om det är något mer jag måste äta och dricka medan jag är här? Har ju några timmar till på mig innan jag måste flyga hem till England igen.

Gillar