It's all in the details

Jag ska inte tjata mer om vårt fantastiska bröllop, men jag måste bara gå igenom några små detaljer kring bröllopet som jag absolut älskade/fortfarande älskar.

1. Mitt hår.

Min stylist var så duktig med mitt hår; hon lyckades få fram precis den där lite vilda, men söta looken som jag var ute efter. Jag absolut älskar att hon satte i pärlor som glittrade hela kvällen, och att frisyren höll sig så fin hela dagen och kvällen var fantastiskt. Jag vet att hon var mer intresserad av att få mitt smink perfekt, men själv tyckte jag håret var viktigare. Är inte så intresserad av smink, men självklart blev jag supernöjd med det med! Sotiga ögon, lite rosa – precis den looken jag älskar. Men som sagt, håret var jag verkligen speciellt suuupernöjd över. Önskar man kunde se ut så där i håret varje dag!

2. Brudbuketten

Jag är ju ganska bestämd av mig och vet vad jag vill här i världen. Min man gav mig fria tyglar med det mesta angående bröllopsplaneringen (han var bara glad att slippa allt haha), men när det kom till färgtemat ville han absolut inte bara ha rosa och vitt som jag ville. Vi kom till en, som jag tyckte, “konstig” kompromiss, med rosa, vitt, persika/aprikost och vildvuxet grönt. Efter att vi diskuterat blomsterdekorationerna och brudbuketten, var det fortfarande svårt att riktigt se framför sig hur det skulle se ut med rosa och aprikosa rosor i samma bukett... Resultatet blev dock sååå fint, och jag är så glad att vi kom till den här kompromissen. Blev så kär i brudbuketten direkt och nu har jag torkat den. Den bara måste sparas! Finare blommor har jag inte sett!

3. Ringarna.

Min man valde ut och köpte min förlovningsring, men jag ville välja och köpa vigselringen själv. Så jag köpte min, och min man köpte sin. Vi tyckte det var spännande att välja ringar, men samtidigt trodde vi det skulle vara ganska svårt. Men jag är ju som jag är; jag bestämmer mig oftast väldigt fort och det gjorde även min man fastän det fanns tusen modeller att välja bland. Vi kunde verkligen inte gjort ett bättre val heller. Min man älskar sin ring, jag älskar min, och tillsammans är de så fina. Vitt guld är ju bara för vackert, och jag älskar att vi båda också har gravyr i ringarna med våra namn och vårt bröllopsdatum.

Gillar