Instagram Inspiration

Nämnde i ett tidigare inlägg att jag följer många inredningskonton på Instagram. Mitt absoluta favoritkonto är dock @husetpaanordseth. Jag älskar neutrala färger i hemmet, och helst lite mörkare nyanser och toner. Vitt har verkligen blivit populärt på senaste tiden, men jag tycker för mycket vitt lätt känns sterilt och opersonligt, medan mörkare färger inger en mycket mysigare stämning och hemtrevnad.

Jag skulle inte säga att det är svårt att ha ett mysigt hem helt i en neutral färgskala (personligen älskar jag ju det), men jag kan hålla med om att det blir svårare att få en personlig touch på saker och ting om man inte använder sig utav någon färg överhuvudtaget. @husetpaanordseth lyckas dock väldigt bra med detta, och det är just därför det är mitt favoritkonto på Instagram. Vi har definitivt en liknande smak och stil.

Detta konto är en inspiration deluxe när det kommer till att blanda brunt, grått, svart och lite vitt (men inte för mycket vitt!). Det tar också hål på de märkliga kraven att om man har ett mörkt golv måste man ha en ljus tapet osv. Det behöver man inte alls. Jag gillar det mörka, det mysiga, det varma. - på allt. Dessutom så härligt att man kan ha en mörkare grå eller brun tapet, utan att man genast måste pryda den med en massa tavlor för att det ska se “snyggt” ut. Jag är ett stort fan av panel och tapeter som “sköter sig själva” och är fina i sig. Något man inte kan uppnå med vitt (och jag blir sjuk om jag måste stirra på en röd eller grön vägg....)

Blogglänk här: http://nouw.com/husetpaanordseth

Gillar