Inredning, barn & nedlagda podcasts

Dags för en plus och minuslista just nu!

- Jag älskar att lyssna på poddar på vägen till/från jobbet. Men nu har nästan varenda podd jag brukar lyssna på slutat?! Den enda som finns kvar är min favorit; Rebecca Stella & Vanessa. Tur det. Jag kommer gråta om den läggs ner.

- Kylan och regnet. Helt plötsligt blev det svårt för temperaturen att ta sig över 20-strecket… Jag vill inte att hösten ska komma redan!

+ Vi har nått ett breakthrough i renoveringen av vår byggnad. Nej, renoveringen har långt ifrån startat, men byggnadsägaren har äntligen erkänt att hon gjort fel, och att hon rättsligt inte kan straffa 7 lägenheter pga en lägenhets skulder. Hon har därför gått med på att låna de £8000 som saknas till renoveringen ur egen ficka, tills att hon kan ta ärendet till domstol. Jag tror vi lyckats snabba på henne lite, och hoppas verkligen hon håller sitt ord om att någonting ska hända innan december månad. Om inte, har jag ett helt court case förberett i en pärm hemma…

+ Wahlgrens värld varje torsdag. I just love them. Tack dplay för att man kan se det utomlands.

+ - Vet inte om det var en bra dröm eller inte, men igår natt drömde jag att jag sålde min lägenhet på Östermalm (det var en kopia av Biancas lägenhet…) och skulle köpa en ny. Jag hittade en etagevåning, där man kom in i vardagsrummet och köket, och sedan tog en hiss ner till 4(!) en suites. Den kostade 36 miljoner och jag tyckte tydligen det var en bra investering… Hissen åkte rakt ner på en av toaletterna, och när jag steg ut ur hissen fick jag lov att kissa. Precis då kommer den fina damen som sålde lägenheten ner i hissen, och jag kunde inte sluta kissa…Oj, jag var så kissnödig. En dålig stressdröm eller en härlig inredning och arkitektsdröm? Jag vet inte. Vyerna från våningen var verkligen fantastiska, och alla rummen så fina. Vaknade sedan väldigt kissnödig…

+ Homescapes. Ibland tillåter jag mig själv att spela spel (jag blir så beroende…) och nu har jag börjat spela Homescapes. Sååå roligt att renovera en hel herrgård, och efter endast 4 dagar är jag redan på nivå 100… Oops… Mitt liv kanske handlar lite för mycket om inredning just nu (jobbet, hemmet, Homescapes och Biancas flyttvloggar). Därför jag drömmer om etagevåningar för 36 miljoner.

- Tänk, i så många år har man fått lära sig hur viktigt det är att skydda sig så man inte blir gravid. Men aldrig har man fått lära sig hur man sedan bara plötsligt en dag ska vilja ha barn? Från ingenstans? Ett par av min mans vänner (inte speciellt nära, men ändå) har nyligen skaffat barn, och jag vet att han tänker på det ofta. Han jobbar ju med barn, så hur kan han inte liksom. Jag vet att det kommer komma en dag, inte idag eller imorgon, men kanske om ett år, då han seriöst kommer vilja ha egna barn. Jag försöker vänja mig vid den tanken, men ju mer jag försöker intala mig själv att barn är härliga, och att det skulle vara “trevligt” för oss att skaffa barn, desto mindre säker blir jag att jag faktiskt vill ha barn… Vad härligt att ha vuxna barn och en stor familj, men det finns ingen biologisk klocka inom mig som “tickar”. Ingenting inom mig som tror att mitt liv kommer förändras till det bättre om jag skaffar barn. Jag vill jobba och resa, inte föda fram en vattenmelon och sedan inte få sova på flera år.

+ Jag avslutar med något positivt och det får bli att jag ser fram emot all matlagning jag ska göra i höst. Ska prova på många nya recept (samt hitta på mina egna), och fastän jag har njutit av att min man varit på semester så länge, så är det också mysigt att återgå till vardagen. Och hösten. Jag vill inte att hösten ska närma sig alltför snabbt, men den är ju samtidigt ganska mysig.

Gillar

Kommentarer