Inget trevligt välkomnande

Igår flög vi tillbaka till England igen. Flygresan gick snabbt och smidigt trots åska i luften, men när vi sedan landade, strejkade Swissport. Vi fick vänta i 90min på min incheckade väska… Hade den inte varit så sjukt tung hade jag sagt åt min man att han kunde åka hem, och jag kunde ha väntat själv, men det var skönt att ha honom där som bärhjälp haha. Överträffade mig själv med allt jag tog med mig den här gången. Köpte till exempel LOKA, fiskbullar, lingonsylt, bearnaisesås, vitpeppar och hamburgerdressing. Med alla matartiklar + mina födelsedagspresenter, vägde väskan precis 20kg.

Sent på kvällen kom jag äntligen hem till mina grisar, som blev sååå glada att se mig. De var så törstiga eftersom min svärmor hade satt upp deras vattenflaska helt fel. De hade inte fått hö på ett par dagar heller. Dessutom hade min favoritblomma blivit övervattnad och altandörren var upplåst… Jag blev så arg, men jag hade inte tid att vara arg, utan fick istället mata mina bebisar i famnen med vattenflaskan, och skickade ut min man för att snabbt köpa gurka. Jag visste ju inte när de senast druckit vatten, så gurka var ett måste för att snabbare förhindra total uttorkning.

Nu när mina bebisar mår bra igen, kan jag återgå till att vara arg och väldigt besviken på min svärmor. Jag har så svårt för människor som är slarviga och inte tar ansvar. Gör vad du vill hemma hos dig, men när du är hos någon annan är du noggrann. Tackar du ja till att ta hand om någons djur, ska du fan vara den bästa djurvakten någonsin. Undrar du något, så fråga alltid!

Tänker aldrig låta henne se efter vårt hem igen. Nästa gång vi reser och inga vänner kan vattna mina blommor etc, så köper jag hellre en flygbiljett till min egen mamma. Min familj bryr sig så mycket, och de älskar jag dem för. Hade jag kommit hem igår till ett hem som min mamma sett efter i 5 dagar, hade marsvinen mått superbra, och köket hade sett ut som när vi lämnade det; fritt från disk. Hon hade säkert fyllt på kylskåpet med, och skivit en gullig “välkommen hem”-lapp. Istället fick jag ta hand om marsvinen, diska och plocka med saker till mitt i natten. Inte så kul när man ska jobba dagen efter och är trött från en försenad resa. Aldrig igen.

Gillar